Med kunder i hela Sverige

IM

PGL Major Sweden

PGL Major Stockholm 2021, den 16:e Counter-Strike-turneringen i Global Offensive Major Championship. Vi levererade 600 kvm LED-skärm med Bombee.

IM

Swedish Padel Open

Swedish Padel Open är en av 14 open-turneringar i den världsomspännande World Padel Tour-organisationen. IM Vision var officiell LED-leverantör till evenemanget.

IM

Ringaren i Notre Dame

Den här förställningen behövde lättviktsskärmar med låg upplösning. Vi levererade Carbon-skärmar som endast väger 14 kg /kvm.

IM

ESL Studios

På plats i ESL Studios levererade vi en one-stop-shop-lösning inklusive design av scen, turneringsområden och studio, inklusive specialbyggda möbler för spelare och talanger.

IM

DreamHack Masters ​

CORSAIR DreamHack Masters har 16 av de bästa CS:GO-lagen i världen som kämpar i jakten på $250 000. Slutspelet spelades inför publiken på Malmö Arena.

IM

GLL Grand Slam

I GLL Grand Slam tävlar de bästa lagen från Europa, Nordamerika, Latinamerika och Oceanien. E-sport i världsklass. GLL Grand Slam gick av stapeln 19 juli – 21 juli 2019.

Vi hjälper dig

När du behöver LED-skärmar så kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra eller köpa. Och oavsett om det är till ett mindre eller större event, eller till en fast installation. Kontakta oss för mer information, så tar vi reda på vilken lösning som passar dig bäst.