Oavsett ditt behov av LED-skärmar så har vi en lösning för dig

Se här vad vi har gjort till andra kunder

IM

J. Lindeberg

När modeföretaget J Lindberg skulle fotografera och filma sina nya kollektioner, så ville de ha en film i bakgrunden.  IM vision levererade olika typer av LED-lösningar.

IM

Koenigsegg

Med lanseringen av Koenigsegg CC850 firar Koenigsegg 20 år som serietillverkare av superpresterande sportbilar. IM vision levererade LED-lösningar för lanseringsfilmen.

IM

Porsche

Under 2022 öppnades Porsche Taycan pop-up, Porsche Stage, upp. IM Vision levererade alla LED-skärmar. Bilder och filmer visades genom vårt digital signage-system.

IM

Axel Arigato

Axel Arigato grundades 2014 och har butiker i 6 länder och digital närvaro i 134 länder. Deras huvudmål: att omfamna nuet och alltid leta efter morgondagen. 

IM

Qicraft/Technogym

Qicraft är exklusiv distributör av Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar. IM Vision har installerat samtliga LED-skärmar till deras nya showroom.

IM

STC Habo

STC är en gymkedjan med över 180 gym från norr till söder. På STC Habo har IM Vision installerat skärmar för virtuell träning, både gruppträning och spinning.

IM

PGL Major Sweden

PGL Major Stockholm 2021, den 16:e Counter-Strike-turneringen i Global Offensive Major Championship. Vi levererade 600 kvm LED-skärm med Bombee.

IM

Swedish Padel Open

Swedish Padel Open är en av 14 open-turneringar i den världsomspännande World Padel Tour-organisationen. IM Vision var officiell LED-leverantör till evenemanget.

IM

DreamHack Masters ​

CORSAIR DreamHack Masters har 16 av de bästa CS:GO-lagen i världen som kämpar i jakten på $250 000. Slutspelet spelades inför publiken på Malmö Arena.

IM

Ringaren i Notre Dame

Den här förställningen behövde lättviktsskärmar med låg upplösning. Vi levererade Carbon-skärmar som endast väger 14 kg /kvm.

IM

GLL Grand Slam

I GLL Grand Slam tävlar de bästa lagen från Europa, Nordamerika, Latinamerika och Oceanien. E-sport i världsklass. GLL Grand Slam gick av stapeln 19 juli – 21 juli 2019.

IM

ESL Studios

På plats i ESL Studios levererade vi en one-stop-shop-lösning inklusive design av scen, turneringsområden och studio, inklusive specialbyggda möbler för spelare och talanger.

Vi hjälper dig

När du behöver LED-skärmar så kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra eller köpa. Och oavsett om det är till ett mindre eller större event, eller till en fast installation. Kontakta oss för mer information, så tar vi reda på vilken lösning som passar dig bäst.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.