STC
HABO

LED-skärmar för virtuell träning

STC Habo

Om projektet

STC är en gymkedjan med över 180 gym från norr till söder. Träningsanläggningarna är designade för att tillgodose ett varierat utbud av gruppträning som främst baseras på program från Les Mills, det världsledande företaget inom gruppträning där alla gruppträningsinstruktörer är certifierade och licensierade för att alltid leverera kvalitet. De har även ett stort gruppträningsutbud av egenutvecklad gruppträningskoncept där instruktörerna utbildas och licensieras löpande. Deras gym har den senaste träningsutrustningen av bästa kvalitet och deras personliga tränare är certifierade och licensierade för att kunna erbjuda bästa möjliga personliga träning till medlemmarna. 

IM Vision har installerat skärmar för virtuell träning, både gruppträning och spinning.

Fler projekt

IM

Ringaren i Notre Dame

Den här förställningen behövde lättviktsskärmar med låg upplösning. Vi levererade Carbon-skärmar som endast väger 14 kg /kvm.

IM

PGL Major Sweden

PGL Major Stockholm 2021, den 16:e Counter-Strike-turneringen i Global Offensive Major Championship. Vi levererade 600 kvm LED-skärm med Bombee.

IM

Swedish Padel Open

Swedish Padel Open är en av 14 open-turneringar i den världsomspännande World Padel Tour-organisationen. IM Vision var officiell LED-leverantör till evenemanget.

Vi hjälper dig

Behöver du LED-lösningar kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra eller köpa produkter till ett mindre eller större event. Kontakta oss för mer information så tar vi reda på vad du behöver.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.