Hyra storbildsskärm - LED skärmar för utomhusbruk

När det handlar om att göra ett starkt intryck och låta ditt budskap stråla i utomhusmiljöer, finns det inget som kan jämföras med kraften i en LED-storbildsskärm. Oavsett om det är för företagsevent, dynamiska reklamkampanjer eller andra speciella tillfällen, utgör våra storbildsskärmar den ultimata lösningen för att göra din utomhushändelse minnesvärd.

Hos oss kan du hyra storbildsskärmar, skräddarsydda för utomhusbruk. Dessa skärmar garanterar inte bara en imponerande visuell upplevelse utan säkerställer också att ditt innehåll når ut till din publik på ett kraftfullt sätt, oavsett väderförhållanden. Utforska vårt sortiment och upptäck fördelarna med att hyra en storbildsskärm. Vi är här för att förverkliga din vision och skapa en utomhusupplevelse som lämnar ett varaktigt intryck.

Stort utbud av storbildsskärmar för utomhusbruk!

Här ser ni ett axplock av vårt breda utbud av storbildskärmar för utomhusbruk, hittar ni inte det ni söker så kontakta oss direkt.

LED Screen IM Vision Serie P4.8 Utomhus

LED Screen IM Vision Series P3.9Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

3.9mm
128x128 pixlar
1500 nits
250kvm
35kg/kvm

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

(kompatibel med BE-Matrix & Aluvision system)

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

1.8mm
256×256 pixlar
1000 nits
80 kvm
25kg/kvm

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P2.5

(kompatibel med BE-Matrix & Aluvision system)

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

2.5mm
192x192 pixlar
1200 nits
150 kvm
25kg/kvm

GLUX Carbon P3.9

GLUX Carbon P3.9Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

3.9mm
128x128 pixlar
1200 nits
200 kvm
15kg/kvm

Vi hjälper dig hitta rätt storbildsskärm för utomhusevent

Vår ambition är att göra ditt utomhusevent minnesvärt. Oavsett om det är för att förstärka ditt företagsevenemang, skapa en reklamkampanj eller arrangera en filmkväll under stjärnorna, är vi här för att hjälpa dig hitta den perfekta storbildsskärmen. Med ett brett utbud av högkvalitativa LED-skärmar, skräddarsyr vi lösningar som passar exakt för dina behov.

Låt oss tillsammans skapa en magisk upplevelse som inte bara fångar uppmärksamheten utan också lämnar ett bestående intryck.
Välkommen att kontakta oss för frågor, prisuppgifter eller för att begära en offert.

IM

FAQ - Hyra storbildsskärmar för utomhusevent

En storbildsskärm ger en imponerande visuell upplevelse och förstärker evenemanget genom att göra det mer minnesvärt och engagerande. Den är idealisk för att visa reklam, presentationer, filmer och annat innehåll utomhus, och skapar en imponerande atmosfär.

Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar för våra storbildsskärmar för att passa olika behov. Kontakta oss för att diskutera dina specifika krav och få rekommendationer baserat på din evenemangstyp och plats.

Ja, våra storbildsskärmar är konstruerade för att klara av olika väderförhållanden. De är vanligtvis vattentåliga och tål vind, vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk.

Vi rekommenderar att du bokar din storbildsskärm så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Populära perioder kan bli fullbokade snabbt, så att boka i förväg ger dig bättre flexibilitet.

Absolut. Vårt team erbjuder professionell installation och teknisk support under hela evenemanget. Vi ser till att allt fungerar smidigt och står till ditt förfogande för eventuella tekniska frågor.

Kostnaden för att hyra en storbildsskärm varierar beroende på faktorer som storlek, varaktighet och plats. Kontakta oss för en detaljerad offert och information om eventuella extra avgifter som kan tillkomma.

Vi hjälper dig

Behöver du LED-lösningar kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra storbildsskärm eller köpa produkter till ett mindre eller större event. Kontakta oss för mer information så tar vi reda på vad du behöver.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.