Hyr mobil storbildsskärm
-
manövrerbara LED skärmar

IM

Välkommen till framtidens flexibilitet inom evenemang och reklam – där möjligheterna är lika rörliga som våra portabla storbildsskärmar. IM Vision erbjuder ett banbrytande sätt att förstärka din händelse eller kampanj genom att erbjuda manövrerbara LED-skärmar för uthyrning. Oavsett om du planerar en mobil reklamkampanj, ett företagsevent på olika platser eller önskar skapa en magisk visuell atmosfär utomhus är våra portabla storbildsskärmar den ultimata lösningen för att ta ditt budskap vart du än vill.

Med enastående bildkvalitet och en konstruktion som är enkel att manövrera, ger våra portabla storbildsskärmar dig friheten att skapa visuella upplevelser var som helst. Utforska möjligheterna med vår flexibla uthyrningstjänst och låt oss tillsammans göra ditt evenemang eller kampanj mobil, minnesvärd och magisk.

Stort utbud av mobila storbildsskärmar!

Här ser ni ett axplock av vårt breda utbud av portabla storbildskärmar, hittar ni inte det ni söker så konakta oss direkt

LED Screen IM Vision Serie P4.8 Utomhus

LED Screen IM Vision Series P3.9Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

3.9mm
128x128 pixlar
1500 nits
250kvm
35kg/kvm

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

(kompatibel med BE-Matrix & Aluvision system)

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

1.8mm
256×256 pixlar
1000 nits
80 kvm
25kg/kvm

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P2.5

(kompatibel med BE-Matrix & Aluvision system)

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

2.5mm
192x192 pixlar
1200 nits
150 kvm
25kg/kvm

GLUX Carbon P3.9

GLUX Carbon P3.9Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

3.9mm
128x128 pixlar
1200 nits
200 kvm
15kg/kvm

LED Container 28 kvm P3.9

7x4m P3.9

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka

3.9mm
1792x1024 pixlar
5000 nits

LED Container 28kvm P4.8

7x4m P4.8

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka

4.8mm
1456×832 pixlar
5000 nits

LED-trailer 21kvm P3.9

6x3.5m

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka

3.9mm
1536x896 pixlar
1500 nits

IM vision LED truck

LED-Truck P3.9

3.5x2m

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka

3.9mm
896x512 pixlar
1500 nits

Portabla storbildsskärmar & LED skärmar för dina event!

Portabla storbildsskärmar och LED-skärmar har revolutionerat evenemangsbranschen genom att erbjuda flexibla och imponerande visuella lösningar för olika event. En portabel storbildsskärm är konstruerad med användbarhet och mobilitet i åtanke, vilket gör den idealisk för olika sammanhang.

Flexibilitet i design:

Våra portabla storbildsskärmar är utformade för att vara lätta att transportera och enkla att installera. Den smidiga designen gör det möjligt att skapa imponerande visuella presentationer på olika platser, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Enkla anslutningsmöjligheter:

Anslutningsmöjligheterna är mångsidiga, vilket gör det enkelt att koppla skärmen till olika källor som datorer, kameror eller andra enheter. Detta gör det möjligt att visa olika typer av innehåll, från presentationer och videor till live-streaming och interaktiva element.

Hög bildkvalitet:

Våra LED-skärmar levererar hög bildkvalitet och skarpa färger, vilket säkerställer en imponerande visuell upplevelse för din publik. Oavsett om du visar företagspresentationer, reklamkampanjer eller live-evenemang, ger skärmarna en klar och tydlig bild.

IM

När kan det vara bra med en portabel storbildsskärm?

När du vill göra ditt evenemang minnesvärt och flexibelt är en portabel storbildsskärm det optimala valet.

Perfekt för olika event som företagsmöten, produktlanseringar, mässor och konserter, ger dess anpassningsbarhet dig möjlighet att skräddarsy visuella lösningar som passar exakt för din specifika händelse.

Genom att integrera en portabel storbildsskärm förbättrar du din monter på mässor, ger extra liv åt företagspresentationer och skapar en unik atmosfär på utomhusevent och konserter. Oavsett om du vill förstärka din reklamkampanj eller arrangera en filmvisning under stjärnorna, erbjuder vår portabla storbildsskärm flexibilitet och enkelhet för att göra varje tillfälle minnesvärt och imponerande.

Vi hjälper dig hitta rätt portabla storbildsskärmar!

Oavsett vilket event du planerar, står IM Vision redo att ta din visuella presentation till nästa nivå med våra portabla storbildsskärmar. Vi förstår vikten av att skapa minnesvärda och imponerande upplevelser, och vår expertis ligger i att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för ditt specifika evenemang.

Vi ser fram emot att höra er vision och diskutera dina unika behov och önskemål. Vi är här för att ge dig personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar för att göra ditt event enastående.
Välkommen att kontakta oss för frågor, prisuppgifter eller för att begära en offert.

FAQ - Hyra portabel storbildsskärmar

Att hyra en portabel storbildsskärm erbjuder flexibilitet och kostnadseffektivitet för olika evenemang utan långsiktiga ekonomiska åtaganden. Det möjliggör anpassning av tekniken för varje specifikt tillfälle.

Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar för att passa olika evenemang och platser. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få rekommendationer.

Ja, våra portabla storbildsskärmar är konstruerade för både inomhus- och utomhusbruk. De är robusta och tåliga nog att hantera olika väderförhållanden.

Installationen är enkel och smidig. Vårt team är tillgängligt för att hjälpa till med installationen och teknisk support under hela evenemanget.

Ja, våra portabla storbildsskärmar erbjuder olika anslutningsmöjligheter för att koppla upp olika enheter som datorer, kameror och andra multimediaenheter.

Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgänglighet och för att anpassa lösningen efter dina specifika behov.

Vi hjälper dig

Behöver du LED-lösningar kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra storbildsskärm eller köpa produkter till ett mindre eller större event. Kontakta oss för mer information så tar vi reda på vad du behöver.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.