Digital Signage hos Imvision

Välkommen till Imvision! Vi erbjuder en omfattande lösning för din digitala skyltning. Hos oss kan du både köpa och hyra storbildsskärmar, displayväggar och LED-skärmar för din butik eller ditt evenemang. Vi har allt du behöver för att skapa en engagerande och dynamisk visuell upplevelse.

Våra Produkter och Tjänster

Att hyra en LED-vägg från IM Vision innebär att du tar del av en lösning som erbjuder oöverträffad flexibilitet och effektivitet för ditt evenemang. Med möjligheten att visa dynamiskt innehåll som levande bilder, anpassade meddelanden och interaktiva presentationer kan du skapa en djupare och mer engagerande upplevelse för dina deltagare. Detta inte bara förhöjer kvaliteten på ditt evenemang utan skapar även ett minnesvärt intryck som besökarna kommer att bära med sig långt efter att evenemanget är över.

Storbildsskärmar:

Perfekt för att visa annonser, kampanjer och viktig information på stora ytor. Våra storbildsskärmar är av högsta kvalitet och kan anpassas efter dina specifika behov. De är idealiska för butiker, köpcentra, konferenser och evenemang.

Displayväggar:

Skapa en imponerande visuell effekt med våra flexibla och högupplösta displayväggar. Dessa kan anpassas för att passa olika utrymmen och evenemang, och är utmärkta för att skapa en dynamisk atmosfär på kontor, mässor och offentliga platser.

LED-skärmar:

Våra energieffektiva LED-skärmar erbjuder ljusstarka och färgrika visningar som fångar kundernas uppmärksamhet, både inomhus och utomhus. LED-skärmar är särskilt lämpliga för utomhusreklam, sportarenor och stora publikevenemang.

Fördelar med Digital Signage

 • Öka kundengagemanget: Digital skyltning kan dra in förbipasserande och öka fottrafiken i din butik. Med rörliga bilder och interaktiva skärmar kan du skapa en engagerande upplevelse som lockar kunder att komma in och utforska.
 • Flexibilitet och snabbhet: Med digital skyltning kan du enkelt uppdatera ditt innehåll för att visa aktuella erbjudanden, kampanjer eller annan viktig information. Detta sparar tid och kostnader jämfört med traditionella tryckta skyltar​.
 • Förbättra varumärkets berättelse: Digitala skyltar ger dig möjlighet att dela din varumärkeshistoria och dina värderingar på ett visuellt och engagerande sätt, vilket kan stärka kundlojaliteten.
 • Ökad försäljning: Flera studier visar att digital skyltning kan öka försäljningen genom att uppmärksamma kunder på specifika produkter och erbjudanden som de annars kanske skulle missa.

Användningsområden

 • Butiker: Skapa dynamiska produktdisplayer och kampanjer som drar in kunder från gatan och uppmuntrar dem att handla mer.
 • Restauranger: Visa digitala menyer som är lätta att uppdatera och läsa, vilket kan förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen av specifika rätter och drycker.
 • Kontor: Informera och underhåll dina anställda med interna meddelanden och företagsnyheter. Digital skyltning kan också användas för att visa mötesrumstillgänglighet och andra viktiga interna meddelanden.
 • Evenemang: Ge besökare en oförglömlig upplevelse med imponerande visningar och interaktiva skärmar som kan visa scheman, karta över området och viktig information i realtid​.

Våra Lösningar

 • Harmony Digital Media Player: En pålitlig och mångsidig mediaspelare som stödjer 4K-video och trådlös anslutning. Med Harmony kan du enkelt hantera allt ditt visuella innehåll via en användarvänlig plattform. Harmony erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner och robust prestanda för att säkerställa att ditt innehåll alltid visas felfritt.
 • Interaktiva skärmar: Perfekta för att engagera kunder genom att erbjuda interaktiva upplevelser, som exempelvis virtuella provrum eller interaktiva kataloger. Dessa skärmar är särskilt effektiva i detaljhandeln och på mässor för att locka och engagera besökare.
 • Utomhuslösningar: Våra robusta LED-skärmar är designade för att tåla väder och vind, vilket gör dem idealiska för utomhusreklam. De är perfekta för sportarenor, offentliga torg och andra utomhusevenemang där synlighet i alla ljusförhållanden är avgörande.

Vanliga Frågor om Digital Signage

Digital signage är digitala skärmar som används för att visa multimedia innehåll som bilder, video och textmeddelanden. Dessa skärmar finns på platser som flygplatser, restauranger, butiker och offentliga platser, och de används för att kommunicera information, marknadsföra produkter och förbättra kundupplevelsen​.

Digital signage är ett kraftfullt verktyg för att fånga uppmärksamhet och engagera kunder. Studier visar att engagerande digitalt innehåll kan öka köpbeslut och förlänga besökstiden i butiker. Det är också ett effektivt sätt att differentiera sig från konkurrenter och stärka varumärket.

Innehållet på digitala skärmar styrs av en mediaspelare som lagrar och hanterar innehållet. Med hjälp av ett innehållshanteringssystem kan du bestämma vad som ska visas, när och hur ofta. Detta system gör det enkelt att uppdatera och anpassa innehållet efter behov​.

Kontakta Oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din digitala skyltning? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en visuellt imponerande upplevelse för dina kunder.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.