Hyra LED Vägg från IM Vision

I en värld där visuellt innehåll spelar en allt större roll för hur vi kommunicerar och interagerar, erbjuder IM Vision en innovativ och effektiv lösning genom uthyrning av LED-väggar. Oavsett om det handlar om att lyfta fram ditt varumärke under en företagsevent, engagera deltagare på en mässa, förmedla information under en konferens, eller skapa en unik atmosfär vid en privat tillställning, har vi en LED-vägg som passar dina specifika behov. Låt oss dyka djupare in i varför en LED-vägg kan vara den avgörande faktorn för framgången med ditt nästa evenemang och utforska de många fördelarna och möjligheterna som vårt breda sortiment av LED-väggar erbjuder.

Varför Hyra LED-vägg?

Att hyra en LED-vägg från IM Vision innebär att du tar del av en lösning som erbjuder oöverträffad flexibilitet och effektivitet för ditt evenemang. Med möjligheten att visa dynamiskt innehåll som levande bilder, anpassade meddelanden och interaktiva presentationer kan du skapa en djupare och mer engagerande upplevelse för dina deltagare. Detta inte bara förhöjer kvaliteten på ditt evenemang utan skapar även ett minnesvärt intryck som besökarna kommer att bära med sig långt efter att evenemanget är över.

LED Screen IM Vision Serie P4.8 Utomhus

LED Screen IM Vision Series P3.9Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

3.9mm
128x128 pixlar
1500 nits
250kvm
35kg/kvm

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

(kompatibel med BE-Matrix & Aluvision system)

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

1.8mm
256×256 pixlar
1000 nits
80 kvm
25kg/kvm

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P1.8

LED Screen IM Vision Serie 496x496 P2.5

(kompatibel med BE-Matrix & Aluvision system)

Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

2.5mm
192x192 pixlar
1200 nits
150 kvm
25kg/kvm

GLUX Carbon P3.9

GLUX Carbon P3.9Pixelpitch
Upplösning
Ljusstyrka
Kvantitet
Vikt

3.9mm
128x128 pixlar
1200 nits
200 kvm
15kg/kvm

Fördelar med LED-väggar

Våra LED-väggar skiljer sig från traditionella visningsmetoder genom sin överlägsna ljusstyrka och klarhet, vilket gör dem perfekta för användning under alla ljusförhållanden – inklusive direkt solljus. De är inte bara energieffektiva men också kapabla att leverera exceptionell bildkvalitet med rika, levande färger och djup svärta. Flexibiliteten i storlek och form möjliggör dessutom helt unika konfigurationer anpassade efter ditt evenemangs specifika krav och utrymme, vilket öppnar upp för oändliga kreativa möjligheter.

Brett sortiment av LED Väggar

IM Vision är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av LED-väggar som tillgodoser en mångsidighet av behov och tillämpningar. Vårt sortiment inkluderar:

  • Inomhus LED-väggar: Perfekt för konferenser, företagsevenemang, utställningar och andra tillställningar där detaljrikedom och bildkvalitet är av yttersta vikt.
  • Utomhus LED-väggar: Designade för att tåla väder och vind, dessa väggar är idealiska för festivaler, sportevenemang, och andra utomhusaktiviteter där publikens uppmärksamhet är nyckeln.
  • Portabla LED-väggar: För evenemang som kräver mobilitet och flexibilitet, erbjuder våra portabla lösningar enkel uppsättning och nedtagning, vilket möjliggör snabba förändringar i evenemangets dynamik.

 

Varje LED-vägg vi erbjuder är noggrant utvald för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och prestanda. Med IM Vision som din partner kan du vara säker på att ditt evenemang kommer att lysa starkare, engagera djupare och minnas längre. Kontakta oss idag för att utforska hur en LED-vägg kan transformera ditt nästa evenemang.

När det kommer till att välja den rätta visuella lösningen för ditt evenemang, erbjuder IM Vision ett omfattande utbud av LED-väggar anpassade för både inomhus- och utomhusbruk, samt kundanpassade alternativ som säkerställer att vi kan möta just dina behov. Vårt engagemang sträcker sig vidare till att inkludera fullständig service i form av leverans och installation, samt att garantera enkelhet i uppsättning och drift. Låt oss utforska dessa aspekter mer detaljerat.

Kundanpassade LED Väggar för Alla Situationer

Förutom vårt breda utbud av inomhus- och utomhus LED-väggar, erbjuder vi också portabla LED-väggar. Dessa väggar är speciellt värdefulla för evenemang som kräver rörlighet och flexibilitet, som turnéer, popup-evenemang eller tillfälliga installationer. Våra portabla LED-väggar är designade för att vara enkla att transportera, snabba att sätta upp och ned, och enkla att anpassa för olika scenarion, vilket gör dem till en idealisk lösning för dynamiska evenemangsmiljöer.

Installation och Leverans Ingår

Vi förstår att förberedelser inför ett evenemang kan vara stressande och tidskrävande. Därför tar IM Vision hand om allt från leverans till installation av din LED-vägg. Vårt team av tekniska experter arbetar noggrant för att säkerställa att allt är korrekt installerat och fullt fungerande, vilket låter dig fokusera på andra aspekter av ditt evenemang. Denna service är inbegripen när du hyr en LED-vägg från oss, vilket ger dig en problemfri upplevelse.

Enkel Uppsättning och Drift

Att använda avancerad teknik ska inte behöva vara komplicerat. Våra LED-väggar är designade med användarvänlighet i åtanke, vilket innebär att de är enkla att sätta upp och enkla att använda. Oavsett om du behöver anpassa innehåll på plats eller hantera visuella presentationer i realtid, ger våra system dig den flexibilitet och kontroll du behöver för att effektivt kommunicera ditt budskap.

IM Vision strävar efter att erbjuda lösningar som inte bara möter utan överträffar våra kunders förväntningar. Genom att erbjuda ett brett utbud av LED-väggar, anpassade lösningar, och fullständig service från start till mål, är vi här för att hjälpa dig att göra ditt nästa evenemang oförglömligt. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan bidra till ditt evenemangs framgång.

FAQ - Vanliga Frågor om Hyra av LED Vägg från IM Vision

Inomhus LED-väggar har en finare upplösning som är optimal för detaljrika presentationer och visningar inomhus där betraktare ofta är närmare skärmen. Utomhus LED-väggar är byggda för att vara robusta och klara av väder och vind, med högre ljusstyrka för att vara synliga även i direkt solljus.

Ja, IM Vision erbjuder kundanpassade lösningar där storlek och form på LED-väggen kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål för att passa ditt evenemangs utrymme och innehåll.

Absolut, vi erbjuder portabla LED-väggar som är idealiska för evenemang som kräver mobilitet. Dessa LED-väggar är lätta att transportera och snabba att sätta upp, vilket gör dem perfekta för till exempel turnéer, popup-evenemang eller tillfälliga installationer.

Våra utomhus LED-väggar är designade för att tåla olika väderförhållanden, inklusive regn och starkt solljus. De är robusta och säkerställda för att leverera en klar och tydlig visning oavsett väder.

Leverans- och installations tiden kan variera beroende på evenemangets storlek och komplexitet samt tillgängligheten av utrustning. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så tidigt som möjligt för att säkerställa att allt är på plats i god tid före ditt evenemang.

Ja, IM Vision erbjuder fullständig teknisk support under ditt evenemang. Vårt team är tillgängligt för att hjälpa till med eventuella tekniska frågor eller utmaningar som kan uppstå.

För att boka en LED-vägg eller få mer information om våra tjänster, kontakta oss direkt via vår hemsida, telefon eller e-post. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt nästa evenemang oförglömligt med våra LED-vägglösningar.

Vi hjälper dig

Behöver du LED-lösningar kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra eller köpa produkter till ett mindre eller större event. Kontakta oss för mer information så tar vi reda på vad du behöver.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.