Hyra storbildsskärm i Umeå för ditt event, butik eller reklamkampanj!

Ska du arrangera ett evenemang, driver du en butik eller planerar du en reklamkampanj i Umeå? Imvision erbjuder uthyrning av högkvalitativa storbildsskärmar som passar alla dessa behov. Våra skärmar är designade för att ditt budskap ska nå ut på ett klart och engagerande sätt.

Våra Produkter och Tjänster

Storbildsskärmar

Våra storbildsskärmar är optimala för både inomhus- och utomhusbruk. De levererar skarpa, klara bilder med hög ljusstyrka och kontrast, vilket gör dem perfekta för presentationer, annonser, livesändningar och butiksdisplayer. Vi erbjuder skärmar i olika storlekar och format för att passa just dina behov.

Displayväggar

Skapa en imponerande atmosfär med våra modulära displayväggar. Dessa kan anpassas för att visa innehåll på stora ytor, vilket gör dem idealiska för mässor, konferenser och andra publika evenemang.

LED-skärmar

Våra ljusstarka och energieffektiva LED-skärmar säkerställer att ditt budskap syns tydligt även i starkt dagsljus. Dessa skärmar är flexibla och kan anpassas för olika utrymmen och användningsområden, vilket gör dem perfekta för både inomhus- och utomhusevenemang samt för butiker och reklamkampanjer.

Fördelar med att Hyra från Imvision

När du hyr storbildsskärmar från Imvision får du tillgång till den senaste tekniken och många fördelar. Våra skärmar är enkla att uppdatera och anpassa, vilket är särskilt praktiskt för kampanjer och evenemang där innehållet kan behöva ändras snabbt. Våra skärmar är också designade för att öka publikens engagemang. Med interaktiva funktioner och högkvalitativa visningar kan du skapa en upplevelse som fångar och håller kvar uppmärksamheten hos dina kunder eller besökare. Perfekt för att visa realtidsuppdateringar, sociala medier, livekommentarer och mer.

Användningsområden

Butiker:

Skapa dynamiska produktdisplayer och marknadsför kampanjer som engagerar kunderna. Våra skärmar kan strategiskt placeras för att maximera synlighet och locka in kunder i butiken.

Evenemang:

Förbättra dina presentationer och företagstillställningar med visuella displayer av hög kvalitet som gör intryck. Våra storbildsskärmar är idealiska för att visa detaljerade grafer, videor och annan viktig information tydligt och imponerande.

Reklamkampanjer:

Visa dynamiska annonser och kampanjer som fångar förbipasserandes uppmärksamhet, både inomhus och utomhus. Ljusstarka skärmar säkerställer att ditt budskap alltid syns tydligt, oavsett tid på dygnet.

Kulturella och Sportevenemang:

Förbättra upplevelsen för deltagare och besökare genom att visa viktig information och underhållning på levande och tydliga skärmar. Oavsett om det handlar om att visa matchresultat, kulturella föreställningar eller livesändningar, är våra skärmar den perfekta lösningen.

Hyresprocess och Kontakt

Att hyra storbildsskärmar från Imvision innebär en smidig och enkel process som säkerställer att ditt evenemang, butik eller kampanj i Umeå blir en framgång. Vi inleder med en konsultation där vi diskuterar dina behov och ger råd om den bästa lösningen för ditt specifika användningsområde. Därefter hanterar vi installationen och ser till att allt är optimalt inställt. Under användningen finns vårt team tillgängligt för teknisk support och assistans för att säkerställa att allt går smidigt.

Steg för Hyresprocessen

  • Konsultation och Planering: Vi börjar med att diskutera dina specifika behov och mål för att kunna erbjuda den bästa lösningen. Vårt team ger råd baserat på lång erfarenhet och expertis inom digital skyltning.
  • Installation och Konfiguration: När vi har fastställt dina behov, tar vi hand om hela installationsprocessen. Våra tekniker ser till att skärmarna är korrekt monterade och konfigurerade för att leverera bästa möjliga prestanda.
  • Support under Användningen: Under hela hyresperioden finns vårt team tillgängligt för teknisk support och assistans. Vi övervakar systemet och hanterar eventuella problem som kan uppstå för att säkerställa en smidig och problemfri upplevelse.

Kontakta Oss

Är du redo att ta ditt projekt i Umeå till nästa nivå? Kontakta Imvision idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en minnesvärd visuell upplevelse för din publik. Oavsett om det handlar om ett evenemang, en butik eller en reklamkampanj, har vi lösningarna som hjälper dig att nå dina mål.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.