Hyra storbildsskärm i Upplands Väsby för ditt event!

Vill du skapa ett oförglömligt event i Upplands Väsby? Hos Imvision erbjuder vi toppmoderna storbildsskärmar för uthyrning som passar alla typer av evenemang, från företagsmöten och mässor till konserter och sportevenemang. Våra skärmar garanterar en högkvalitativ visuell upplevelse som verkligen fångar din publiks uppmärksamhet.

Våra Produkter och Tjänster

Storbildsskärmar

Perfekta för stora evenemang, både inomhus och utomhus. De levererar skarpa och tydliga bilder, vilket gör dem idealiska för presentationer, annonser och livesändningar. Våra storbildsskärmar är utrustade med den senaste teknologin för att säkerställa hög ljusstyrka och kontrast, vilket gör dem synliga även i starkt dagsljus.

Displayväggar

Skapa en imponerande visuell effekt med våra anpassningsbara displayväggar. Perfekta för att visa innehåll på stora ytor och skapa en dynamisk atmosfär på ditt event. Displayväggarna kan anpassas för att passa olika storlekar och former, vilket gör dem idealiska för både små och stora evenemang.

LED-skärmar

Våra LED-skärmar är energieffektiva och erbjuder ljusstarka, färgrika visningar som syns tydligt även i starkt dagsljus. Perfekta för både utomhus- och inomhusevenemang. LED-skärmarna är också modulära, vilket innebär att de kan konfigureras för att passa en mängd olika utrymmen och användningsområden.

Fördelar med att Hyra från Imvision

  • Flexibilitet och Anpassning: Uppdatera och anpassa ditt innehåll enkelt. Med våra skärmar kan du snabbt byta budskap för att passa ditt event. Oavsett om du behöver visa en live-sändning, en reklamkampanj eller interaktiva element, kan våra system hantera det med lätthet.
  • Ökat Engagemang: Fånga och behåll din publiks uppmärksamhet med interaktiva och engagerande skärmar. Perfekt för att visa realtidsuppdateringar, sociala medier och livekommentarer. Våra skärmar kan också integreras med olika sensorer och interaktiva enheter för att skapa en ännu mer engagerande upplevelse.
  • Professionell Support: Vi erbjuder omfattande support och teknisk hjälp under hela ditt event för att säkerställa att allt fungerar smidigt. Vårt team av experter hjälper dig från planering och installation till drift och felsökning under själva evenemanget.

Användningsområden

  • Företagsevent: Förbättra dina presentationer och företagsmöten med högkvalitativa visuella displayer. Storbildsskärmar är perfekta för att visa detaljerade grafer, videor och annan viktig information på ett tydligt och imponerande sätt.
  • Reklamkampanjer: Visa dynamiska annonser och kampanjer som fångar förbipasserandes uppmärksamhet. Våra skärmar är idealiska för att marknadsföra produkter och tjänster både inomhus och utomhus, vilket hjälper dig att nå en bredare publik.
  • Kulturella och Sportevenemang: Förstärk upplevelsen för deltagare och besökare med levande och tydliga skärmar som visar viktig information och underhållning. Oavsett om det handlar om att visa matchresultat, kulturella föreställningar eller live-sändningar, är våra skärmar den perfekta lösningen.

Hyresprocess

  • Konsultation och Planering: Kontakta oss för att diskutera dina behov och få rådgivning om den bästa lösningen för ditt event. Vi hjälper dig att välja rätt utrustning baserat på dina specifika krav och mål.
  • Installation och Konfiguration: Vi hanterar hela installationen och ser till att allt är optimalt inställt för ditt event. Vårt team av tekniker ser till att skärmarna är korrekt monterade och konfigurerade för att ge bästa möjliga prestanda.
  • Support Under Eventet: Vårt team finns tillgängligt för teknisk support och assistans under hela ditt event för att säkerställa att allt går som planerat. Vi övervakar systemet och hanterar eventuella problem som kan uppstå för att säkerställa en smidig och problemfri upplevelse.

Kontakta Oss

Är du redo att ta ditt event i Upplands Väsby till nästa nivå? Kontakta Imvision idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa en minnesvärd visuell upplevelse för din publik.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.