Qicraft/Technogym
Stockholm

LED-skärmar till showroom

Qicraft Sweden - Officiell Technogym

Om projektet

Technogym är världens ledande wellnessföretag som genom sin innovation, italienska design, banbrytande teknologi och höga kvalitet lyckats leda den globala utvecklingen för produkter och lösningar inom wellness. Idag tränar över 50 miljoner människor världen över på Technogym och träningsutrustning återfinns på över 80 000 träningscenter. Technogym är inte bara en självklarhet för de mest eftertraktade gymmen, 5-stjärniga hotell och de mest exklusiva hemmen. Man har också varit exklusiv leverantör till de olympiska spelen sedan år 2000.

Qicraft är exklusiv distributör av Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar och relaterade tjänster. 

IM Vision har installerat samtliga LED-skärmar till deras nya showroom.

Fler projekt

IM

Swedish Padel Open

Swedish Padel Open är en av 14 open-turneringar i den världs-omspännande World Padel Tour-organisationen. IM Vision var officiell LED-leverantör till evenemanget.

IM

STC Habo

STC är en gymkedjan med över 180 gym från norr till söder. På STC Habo har IM Vision installerat skärmar för virtuell träning, både gruppträning och spinning.

IM

ESL Studios

På plats i ESL Studios levererade vi en one-stop-shop-lösning inklusive design av scen, turneringsområden och studio, inklusive specialbyggda möbler för spelare och talanger.

Vi hjälper dig

Behöver du LED-lösningar kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra eller köpa produkter till ett mindre eller större event. Kontakta oss för mer information så tar vi reda på vad du behöver.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.