Qicraft Technogym Sweden

Lorem Ipsum

Qicraft Sweden - Officiell Technogym

Om projektet

På plats i ESL Studios levererade vi en one-stop-shop-lösning inklusive design av scen, turneringsområden och studio samt specialbyggda möbler för spelare och talanger.

Vi levererade även alla nödvändiga LED-paneler, ljus, riggning och operatörer för evenemanget. Med totalt cirka 450 armaturer och cirka 1 200 LED-paneler såg resultatet fantastiskt ut!

450m²

Fler projekt

IM

PGL Major Sweden

PGL Major Stockholm 2021, den 16:e Counter-Strike-turneringen i Global Offensive Major Championship. Vi levererade 600 kvm LED-skärm med Bombee.

IM

Swedish Padel Open

Swedish Padel Open är en av 14 open-turneringar i den världs-omspännande World Padel Tour-organisationen. IM Vision var officiell LED-leverantör till evenemanget.

IM

ESL Studios

På plats i ESL Studios levererade vi en one-stop-shop-lösning inklusive design av scen, turneringsområden och studio, inklusive specialbyggda möbler för spelare och talanger.

Vi hjälper dig

Behöver du LED-lösningar kan vi alltid hjälpa dig, oavsett om du vill hyra eller köpa produkter till ett mindre eller större event. Kontakta oss för mer information så tar vi reda på vad du behöver.