KOENIGSEGG CC850
LANSERING

LED-skärmar till lanseringsfilm

Om projektet - KOENIGSEGG CC850 LANSERING

2022 firade Koenigsegg 20 år som serietillverkare av sportbilar med superprestanda.

Ett bra sätt att fira jubileum är förstås att lansera en helt ny bilmodell, och då gärna en som är bättre och mer imponerande än någonsin. Den senaste skapelsen heter CC850 och är ett monster av prestanda, kvalitet och exklusivitet. Bilen görs i endast 50 exemplar.

Vår kund Eventkraft fick förfrågan bara fyra veckor innan lanseringsdatumet ifall de kunde lösa yta och teknik för en inspelning av en lanseringsfilm. Som partner till Eventkraft levererade IM Vision bland annat 160m² högupplöst LED-skärm (P2,5 & P1,8) och över 170 st BeMatrix-ramar.

Fler projekt

IM

Qicraft/Technogym

Qicraft är exklusiv distributör av Technogym och Nordens ledande partner inom träningslösningar. IM Vision har installerat samtliga LED-skärmar till deras nya showroom.

IM

Ringaren i Notre Dame

Den här förställningen behövde lättviktsskärmar med låg upplösning. Vi levererade Carbon-skärmar som endast väger 14 kg /kvm.

IM

STC Habo

STC är en gymkedjan med över 180 gym från norr till söder. På STC Habo har IM Vision installerat skärmar för virtuell träning, både gruppträning och spinning.

Tack!

Vi har tagit emot din felanmälan och återkommer till dig inom kort för att lösa ditt problem.

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig inom kort.